in ons restaurant serveren wij in het weekend alleen de “Menu Dobbel Rose”
(zaterdag avond en zondag middag)

Serveren wij een “dag menu” ’s middags donderdag en vrijdag
soep en hoofdgerecht (keuze vis of vlees) = €19

Tel:  0477 21 21 48

**  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **

Menu Dobbel Rose
maart

 

Slaatje van Geitenkaas en Scampi’s
– of –
Duo van warme en koude Ganzenlever

 **  **  **  **  **

Sanderfilet op zijn huid gebakken
met bieslook aardappeltjes en Chablissaus
– of
Entrecote “Double”
esjalotsaus
– of –
Lamskroontjes
rozemarijnsaus (sup. €6)

**  **  **  **  **

Diverse Kaassoorten
– of –
Gebakje met fruit en ijs


Prijs €58
aangepaste wijn €18
De wijnen worden geserveerd tot en met het hoofdgerecht